Science & Play – Crazy Anatomy Scientific Kit

L 2,400

L 2,400

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Çfarë ndjesie është të prekësh një tru? Pse të mos e provoni!
 Me Anatominë jashtë mendjes mund ta zbuloni! Mblidhni kafkën e njeriut me të gjitha pjesët e saj dhe argëtohuni duke zbuluar fakte të pabesueshme! 
Nga gipsi në fazën e montimit: një lojë që kombinon kënaqësinë e ndërtimit të një pjese të trupit të njeriut me emocionin e prekjes 
dhe të kuptuarit se si janë bërë kafkat tona. Një lojë që trajton një temë shkencore në një mënyrë argëtuese dhe gazmore, 
duke transformuar kompleksitetin e anatomisë në një përvojë loje stimuluese dhe zbavitëse.
 Materialet e zgjedhura kombinojnë një ndjenjë realiste me sigurinë. 
Të gjitha substancat e përfshira në komplet janë të kontrolluara dhe të certifikuara për të shmangur reagimet e rrezikshme kur bien 
në kontakt me lëkurën dhe sytë. Një kafkë për t'u montuar, dy hemisfera truri, dhëmbë dhe topa sysh, shumë elementë për t'u prekur
 dhe trajtuar sikur të ishin organe të vërteta, për një përvojë loje ultra-realiste.
 Ndiqni aventurat e një shkencëtari të çmendur në një histori tërheqëse dhe mësoni shumë fakte shkencore falë manualit të ilustruar. 
Të gjithë përbërësit dhe substancat në grupet tona të luajtjes i nënshtrohen kontrolleve dhe testeve rigoroze për të vërtetuar cilësinë e tyre,
 për të garantuar një përvojë loje të sigurt dhe argëtuese.
Ngjitu në Krye