Science Al Microscopic Clementoni

L 3,850

L 3,850

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Një mikroskop profesional që është i lehtë për t’u përdorur. Studioni mikrokozmosin dhe shihni atë të zmadhuar deri në 600 herë më të madh. Janë mbi 50 eksperimente me ushtrime dhe teste të veçanta. Ai është i pajisur mjaft me instrumente për të ndihmuar në vëzhgimin e botës përreth nesh: rrëshqitëse plastike, gota, pipeta dhe një xham zmadhues.

Ngjitu në Krye