Rollerball

L 200

Rollerball me majë ultra të lëmuar për përvojën më të mirë të shkrimit. Gjerësia e linjës përafërsisht 0,6 mm.

L 200

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Rollerball me majë ultra të lëmuar për përvojën më të mirë të shkrimit. Gjerësia e linjës përafërsisht 0,6 mm.

The One Business ka një kapëse metalike të qëndrueshme dhe një zonë kapëse të gomuar në mënyrë ergonomike që siguron një mbajtje të sigurt për shkrim të relaksuar.

Ngjitu në Krye