Rembrandt Toned Sanguine Red Paper Pad A4

L 1,300

L 1,300

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Leter artistike me cilësi të lartë
Letra e kuqe sanguine e përdorur zakonisht në vizatimet e jetës
180 gsm (120 lbs) e bërë me 15% pambuk dhe 20% letër të ricikluar
Mbushëse e gomuar 50 fletë
Ideale për lapsa, pastel, gouache, bojëra, akrilike dhe qymyr druri
Ngjitu në Krye