Rauber Bebe

L 7,300

L 7,300

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

Kukull për bebe, me trup gome dhe fustan blu me pika dhe me veshje.
Permasa: 36cm
Marka: JC TOYS
Ngjitu në Krye