RALLY CAPRIOLE 14983 R/C

L 5,200

L 5,200

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Kjo makinë e lezetshme që flet e kontrolluar me radio mëson numrat, rrotullohet mbrapa dhe mbrapa dhe rrokulliset!
Nga 2 deri në 4 vjet
Ngjitu në Krye