Q-Connect Whiteboard Surface Foam Cleaner (Not to be used on Screens) KF04504

L 450

L 450

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

Ky pastrues me shkumë është një mënyrë e shkëlqyeshme për të fuqizuar përmes papastërtive dhe yndyrës së rrënjosur, 
perfekt për t'u përdorur në një sërë sipërfaqesh, duke përfshirë tabelat e bardha. Pavarësisht se sa e mirë është tabela juaj e bardhë,
 fshirja e thatë nuk do të zhdukë kurrë 100% të bojës nga tabela dhe kjo mund ta lërë tabelën tuaj të njollosur. 
Me këtë pastrues, ju mund të garantoni se bordi do të kthehet në maksimumin e tij në asnjë kohë me të bardha shkëlqyese të ndritshme 
dhe një sipërfaqe krejtësisht pa njollat.

Shkumë pastrimi Q-Connect për tabelat e bardha
Pastrues me shkumë të lartë për pastrimin e sipërfaqeve
Lehtë për t'u përdorur, duke marrë rezultate të shkëlqyera
Mund të përdoret me një sërë sipërfaqesh të tjera - NUK duhet të përdoret në ekrane
Alternativë me vlerë të lartë për markat e mëdha
Sasia 400 ml

Ngjitu në Krye