Power duster (flammable), 600 ml

L 700

L 700

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

PASTRONI ME LEHTESI
Hiqni pluhurin dhe papastërtitë me një shpërthim të fuqishëm të ajrit të kompresuar
Shumë efikas për pastrimin e vendeve të vështira për t'u arritur
Rrezik. Aerosol jashtëzakonisht i ndezshëm. Enë nën presion: Mund të shpërthejë nëse nxehet.
Mbajeni larg fëmijëve. Mbajeni larg nxehtësisë, sipërfaqeve të nxehta, shkëndijave, të hapura
flakët dhe burimet e tjera të ndezjes. Ndalohet duhani. Mos e shponi apo digjni, edhe pas përdorimit.
Përdoreni vetëm jashtë ose në një zonë të ajrosur mirë. Ruani në një vend të ajrosur mirë.
Mbroni nga rrezet e diellit. Mos e ekspozoni në temperatura mbi 50 °C / 122 °F.
Mos e tundni para përdorimit. Përdoreni vetëm në një pozicion vertikal.

Ngjitu në Krye