Pouring Medium Amsterdam

L 4,000

Pouring medium 014 1000 ml per te gjitha llojet e akrilikeve.

L 4,000

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

Bojë akrilike 1000 ml e lëngshme për aplikime të derdhjes.
Thahet pa ngjyrë, transparente, fleksibël dhe I papërshkueshëm nga uji 
Me shkëlqim të lartë.
I holluar me ujë.
Cilësi artisti nga Royal Talens, prodhuar në Holandë.
Ngjitu në Krye