Portable Wireless Mouse

L 2,000

L 2,000

Buy Now
Add to cart
Categories:

Përshkrim i produktit

Maus pa tela - lazer - USB - 4000 DPI - i zi - Ugreen MU001 
Një maus lazer pa tel i qetë,
 me valë nga marka e njohur Ugreen është një aksesor kompjuteri që do të vlerësohet nga shumë përdorues të pajisjeve kompjuterike. 
Modeli ergonomik MU001 është profilizuar në mënyrë të tillë që të mund të përdoret lehtësisht nga personat e majtë dhe të djathtë. 
Përveç kësaj, ai është i pajisur me 2 butona të heshtur dhe një rrotë lëvizëse ekrani me një kërcim të saktë.
Roli gjithashtu vepron si një buton i tretë. 
Miu kompjuterik nga Ugreen ka një sensor preciz të klasit të lartë, 
ndjeshmëria e të cilit mund të vendoset në një nga 4 nivelet - 1000, 1600, 2000 dhe 4000 DPI
Ngjitu në Krye