Pop up Window

L 700

L 700

Buy Now
Add to cart
Categories:

Përshkrim i produktit

Kufje Lightning me një telekomandë të integruar që ju lejon të rregulloni volumin,
 të kontrolloni riprodhimin e muzikës dhe videove dhe t'u përgjigjeni ose t'i përfundoni telefonatat me një kapje të kordonit.
 Ndryshe nga kufjet tradicionale rrethore, dizajni i "For Ear Pods" përcaktohet nga gjeometria e veshit. 
Kjo i bën ata më të rehatshëm për më shumë njerëz se çdo kufje tjetër në stilin e kufjeve. 
Altoparlantët brenda Ear Pods janë projektuar për të maksimizuar daljen e zërit dhe për të minimizuar humbjen e zërit,
 që do të thotë që ju merrni audio me cilësi të lartë.
Ngjitu në Krye