Piano 44 Cats Musical Instrument 1 4 Years

L 4,500

L 4,500

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

plani zyrtar i 44 maceve me 37 butona muzikorë
59 bisedime me dubluesit zyrtarë të serialit të animuar
1x kukull rrufe
Duke shtypur butonat mund të dëgjoni emrat e ngjyrave, të dëgjoni nota muzikore të quajtura nga rrufeja
Butoni i pauzës, funksioni për të vendosur kohën dhe volumin
Ngjitu në Krye