Perfumed Charms

L 2,500

L 2,500

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Një shpërndarës parfumi origjinal në formë shishe që përmban gjithçka që ju nevojitet për të krijuar varëse, gjerdan 
dhe byzylykë aromatike Crazy Chic!
Thjesht derdhni disa pika esencë të parfumuar mbi disqet absorbuese dhe vendosini brenda varëses 
dhe rruazave për të krijuar bizhuteri me aromë super glam.
Zhvillon shkathtësinë dhe kreativitetin.
Ngjitu në Krye