Percorso Musicale di DJ Mic

L 7,400

L 7,400

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Chicco DJ Mic Mat muzikor
Zbulimi i muzikës dhe ritmit është argëtues dhe edukativ me tapetin muzikor të DJ Mic Chicco, 
rruga e parë muzikore evolucionare dhe e folur për të mësuar muzikë. DJ Mic, protagonisti, këndon,
 flet dhe madje kërcen: ndiqni atë që thotë dhe mënyrën se si ai lëviz për të rritur aftësitë tuaja muzikore, 
duke mësuar tingujt dhe emrat e notave muzikore.

Tapeti evolucionar i lojës: Tapeti muzikor Chicco DJ Mic rritet me fëmijën tuaj, 
falë 3 mënyrave të lojës të krijuara për të shfrytëzuar aftësitë e fëmijëve 1 vjeç, 2 vjeç dhe 3 vjeç.
Pika e madhe e vallëzimit: kërceni, kërceni dhe prekni tapetin 1 m, duke ndërvepruar me 8 zona elektronike.
Përvoja e personalizueshme: zgjidhni këngën tuaj të preferuar nga 17 këngë origjinale, rregulloni volumin dhe 
shikoni efektet e bukura me 7 drita që ndryshojnë ngjyrat.
Ngjitu në Krye