PC&LAPTOP SCREEN CLEANING WIPES

L 360

L 360

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

Për një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë për t'u siguruar që kompjuteri juaj të jetë gjithmonë aq i pastër sa të jetë e mundur, 
ju nevojiten këto peceta me cilësi të lartë Q-Connect.
 Këto peceta janë krijuar për të prerë yndyrën në mënyrë më efektive sesa vetëm uji, 
që do të thotë se mund të jeni të sigurt që të gjitha papastërtitë janë marrë nga kompjuteri juaj.
 Ato janë krijuar gjithashtu që të mos jenë tepër gërryes dhe janë pa alkool, që do të thotë se nuk duhet të shqetësoheni nëse kompjuteri juaj do të dëmtohet.
Peceta për mirëmbajtje të lehtë të kompjuterit tuaj
Siguron që ekrani dhe tastiera juaj të jenë të pastra
Prenë yndyrën me lehtësi, më efektivisht se uji
Projektuar për të mos dëmtuar kompjuterin tuaj
Alternativë me vlerë të lartë ndaj produkteve të markës
Alkool falas
Pako me 100
Ngjitu në Krye