PANCAKES LAB 19120

L 2,900

L 2,900

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Ky komplet shkencor argëtues do t'ju lejojë të aplikoni shkencën në artin e gatimit për të krijuar eksperimente vërtet të shijshme!
Loja përmban përbërës dhe aksesorë për përgatitjen e petullave të shijshme: përzierje për petullat (500 g), kallëpe plastike për kallëpe të bukura, dispenzues për PancakesArt, kamxhik dhe lugë
Një libër i pasur me receta, me shumë foto dhe shpjegime të hollësishme, do t'i udhëzojë fëmijët hap pas hapi në përgatitjen e petullave të shijshme, për t'u bërë, mbushur dhe shërbyer me shumë imagjinatë.
Mosha e rekomanduar: + 8 vjeç
Prodhuar në Itali
Ngjitu në Krye