Once upon a time Disney

L 3,600

L 3,600

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Çdo përrallë nis me "Një herë e një kohë...", duke ngjallur një atmosferë të magjepsur.

Magjia e përrallave të Disney-t dhe filmave vizatimorë të animuar të paketuar në një tregimtar portativ!

Një histori e ndryshme çdo herë dhe një botë përrallash që presin të eksplorohen, duke zgjedhur ndër më të famshmet: 
Mbreti Luan, Pinoku, Borëbardha, Aristocatët, Piter Pan dhe shumë të tjera.

Tregimtari do ta shoqërojë fëmijën tuaj në një përvojë loje tërheqëse duke rrëfyer përrallat më të famshme tradicionale.

Pasi ktheni përzgjedhësin dhe zgjidhni se cilën histori do të dëgjoni,
aventura fillon me personazhet e filmave vizatimorë të preferuar të fëmijëve Disney!
Ngjitu në Krye