Mouse Pad

L 100

L 100

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

Mouse pad, E zezë
KOMODI DHE SAKTËSIA
Nuk lëviz në tavolinë
Ofron kontroll të përsosur mbi kursorin e miut
E përkryer për çdo maus optik
Ngjitu në Krye