Molotow Premium

L 690

Molotow Premium është produkti i referencës në tregun e bojës me spërkatje – kjo cilësi e pakrahasueshme qëndron për saktësinë, mbulimin më të mirë dhe besueshmërinë më të lartë.

L 690

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Molotow Premium është produkti i referencës në tregun e bojës me spërkatje – kjo cilësi e pakrahasueshme qëndron për saktësinë, mbulimin më të mirë dhe besueshmërinë më të lartë.

Goditjet nga 0,5 deri në 30 cm janë të mundshme me gamën e kapakëve të disponueshëm në dyqanin tonë. Molotow Premium është një kuti me presion të dyfishtë – me një kapak yndyre do të spërkatet me presion të lartë dhe me një kapak të dobët do të spërkatet me një presion më të ulët.

Ngjitu në Krye