MECHANICS LAB – CRAWLER FARMING TRACTOR

L 2,850

L 2,850

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Një komplet i ri sensacional për të ndërtuar një traktor zvarritës të drejtuar 
nga një motor elektrik dhe për të "kultivuar" një pasion për mekanikën! 
Mbi 200 komponentë për të ndërtuar 20 modele dhe aplikacione teknike. 
Traktori ka gjithashtu pajisje bujqësore që drejtohen nga motori përmes një sistemi mekanik transmetimi.
Komponentët e përfshirë në komplet përfshijnë rrotat e marsheve, shinat, modulin e transmisionit,
panelet dhe një motor elektrik për të ndërtuar, çmontuar dhe rindërtuar të gjitha modelet. 
Një lojë e krijuar për të përjetuar botën e STEM
Ngjitu në Krye