Marker Posca 8K

L 400

Marker Posca 8K me bazë uji prodhon shkrime të errëta dhe të gjalla ne letër, plastikë, qelq dhe pëlhurë. Ka një majë daltë të theksuar që jep një gjerësi vije prej 8 mm.

L 400

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

Marker Posca 8K me bazë uji prodhon shkrime të errëta dhe të gjalla ne letër, plastikë, qelq dhe pëlhurë. Ka një majë daltë të theksuar që jep një gjerësi vije prej 8 mm.

Ngjitu në Krye