Maped Kidicut Safety Scissors

L 200

L 200

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Gërshërë sigurie për moshën e hershme, për 3+ vjet
Tehe plastike të përforcuara me tekstil me fije qelqi për një cilësi prerjeje të përmirësuar dhe afatgjatë
Ideale për fëmijët e vegjël që mësojnë të përdorin gërshërët
Dizajn ergonomik
Prisni letrën, por nuk do të prisni lëkurën, flokët ose rrobat dhe nuk do të përçojë rrymën elektrike
Ngjitu në Krye