Lovely House Diy Assemble Game 243pcs for kids

L 4,200

L 4,200

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

Tre histori luksoze të hapësirës së lojës e bëjnë këtë shtëpi në qytet Barbie për të gjitha llojet e argëtimit të tregimit.
Gjashtë dhoma dhe një sallë pritjeje në çati, të gjitha me detaje realiste, e bëjnë shtëpinë më të re ultra-luksoze të kukullës Barbie.
Udhëtoni ndërmjet kateve në ashensorin elegant të aktivizuar nga fëmijët.
Kuzhina dhe dhoma e ndenjes zënë katin e parë; banjo dhe dhoma e gjumit janë në të dytin; 
ka edhe një dollap lart për kukullën Barbie për të varur modelet e saj.
Ngjitu në Krye