Leter 80gr Double A

L 650

L 650

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Double A Paper është një zgjedhje premium për bizneset që vlerësojnë besueshmërinë dhe qartësinë. Kjo letër e prerë me saktësi përmban butësi të jashtëzakonshme dhe nivele të reduktuara pluhuri për të siguruar funksionim të besueshëm kur printoni vëllime të mëdha. Opaciteti i lartë ju jep tekst dhe grafikë të qartë, me peshë 80 gsm që siguron cilësi të mirë për përdorim të përditshëm. Testuesit e pavarur printuan 100,000 fletë letre Double A me zero bllokime – duke e bërë atë zgjedhjen e besueshme për një zyrë efikase

Ngjitu në Krye