LAVAGNA DA TAVOLO KIDS ACTIVITY IN LEGNO CON ACCESSORI

L 3,300

L 3,300

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

NË NJË ANË MUND TË SHKRUANI DHE NGJYROHET ME SHKUMSE
NË ANËN TJETËR MUND TË SHKRUANI ME SHËNUES (TË FSHUAR)
TABELA E SHKRIMIT CM29X29
TË GJITHA NË DRU ME SHKUMSE, MBAJTJE PËR SHKUMSE, FASHË DHE SHËNUES TË FSHËM TË PËRFSHIRË

Ngjitu në Krye