Kit Scientifico Microscopio e telescopio

L 6,250

L 6,250

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Komplet i bukur dhe shumë i pajisur i krijuar nga Rstoys i cili përfshin një teleskop astronomik 30 mm me lente pasqyre diagonale dhe një fuqi zmadhimi 20x30x40x. 
Mikroskopi i përfshirë në paketë funksionon vetëm në dritën natyrale të reflektuar me një zmadhim 300x600x1200.
Përdoreni këtë komplet të mrekullueshëm për të admiruar dhe mësuar nga qielli ose për t'u argëtuar duke parë dhe mësuar gjithçka rreth mikroorganizmave që na rrethojnë.
Ngjitu në Krye