Karroce per kukulla Baby Teo Passeggino.

L 6,200

 

L 6,200

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Karrocë Baby Teo Metal 65 cm roze
Karrocë metalike e rregullueshme me mbështetëse shpine Baby Teo
Argëtohu duke qenë nënë, kjo karrocë është ideale për të bërë shëtitje në park me kukullën tënde.
 Ka rrota të mëdha, një shportë për objekte dhe një mbështetëse të rregullueshme.
Ngjitu në Krye