Iphone 11pro Max Earpods

L 1,600

L 1,600

Buy Now
Add to cart
Categories:

Përshkrim i produktit

EarPods Apple – Të dizenjuara nga gjeometria e veshit, dizajni SMART dhe i përshtatur  në vend të kufjeve të tjera të stilit të kufjeve #Apple
Altoparlantët brenda EarPods janë projektuar për të rritur dhe maksimizuar daljen e zërit dhe për të ulur e minimizuar humbjen e zërit për t’u siguruar që të merrni TONE TË PASUR BASI dhe TINGËL STEREO KUALITET SUPER TË LARTË #BAS #TREBLE

Ngjitu në Krye