Il Corpo Umano

L 3,200

L 3,200

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Një lojë fantastike për të njohur në mënyrë të thjeshtë dhe të menjëhershme anatominë e trupit të njeriut.
 Kompleti përmban një skelet dhe organet e trupit të njeriut për t'u montuar dhe vëzhguar brenda mbulesës speciale transparente tërësisht Made in Italy. 
Mblidhni modelin 3D të spirales së dyfishtë të ADN-së!
 Falë aplikacionit të dedikuar do të mund të eksploroni dhe thelloni sekretet e anatomisë njerëzore në një mënyrë interaktive!
Ngjitu në Krye