HW City Mega Garazh

L 11,700

L 11,700

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

Kompleti i lojërave Hot Wheels City Mega Garage është me katër nivele të mrekullueshme të garazhit të parkimit! Ajo vjen me një automjet në shkallë 1:64, por mund të mbajë pothuajse 60 të tjera (makina shtesë shiten veçmas). Në qendër është një ashensor me tapash që i bart makinat midis kateve të ndryshme dhe i lëshon ato në një binar. Fëmijët e kontrollojnë atë me një maniçe dore dhe përcaktojnë nëse makinat vazhdojnë në aventura të tjera ose nëse rrokullisen në një vend parkimi ku ato janë të ekspozuara. Pikat e shumta të lidhjes në bazë i lejojnë fëmijët të lidhin grupin e lojërave me grupe të tjera Hot Wheels (shiten veçmas), dhe ka katër priza shtesë për të lidhur pjesët e pista portokalli me të, për të arritur rezultate të larta në ngecje dhe ndërtim. Një automjet Hot Wheels në shkallë 1:64 i përfshirë për veprim menjëherë nga kutia!

Ngjitu në Krye