Hot Wheels Monster Truck Loop Playset

L 4,500

L 4,500

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

Është një sfidë epike kokë më kokë në këtë komplet origjinal të Hot Wheels Monster Truck! Ky grup i mahnitshëm i pistave ju lejon të garoni me makinat tuaja të preferuara Hot Wheels kundër kamionëve të fuqishëm Hot Wheels Monster Trucks. Kush do te fitoje? Stili i frymëzuar i gomave BIG me hape të zeza të gomave të dizajnuara në vetë lak! Kompleti ofron aksion rrëmujë dhe përplasjeje me makinat bazë Hot Wheels Monster Trucks dhe Hot Wheels. Nisni automjetet rreth ciklit për t'u ulur në kupën e trofeut!

Amazing GIANT loop është cikli i parë i marifeteve në botën e Hot Wheels Monster Truck!

Hot Wheels Monster Truck me rrota BIG frymëzuan këtë koncept origjinal të unazës me stilin e gomave dhe atraktivitetin që fëmijët do ta pëlqejnë.

Kompleti përfshin një lëshues dhe një rampë në mënyrë që fëmijët të mund të jenë fituesi përfundimtar dhe të kapin kupën e trofeut! Përfshin një kamion përbindësh Hot Wheels dhe një automjet në shkallë 1:64 Hot Wheels—por vetëm një mund të fitojë!

Ndërtoni një botë Monster Truck dhe lidhni këtë grup me grupin Hot Wheels Monster Truck Pit & Launch (shitet veçmas, në varësi të disponueshmërisë). Ide e shkëlqyer dhuratë për fëmijët 4 vjeç e lart me pasion për veprim.

Rritni imagjinatën e fëmijëve me lojëra të integruara, mundësi tregimi dhe sfida krijuese.

Madhësia H37.26, W45.53, D26.63cm.
Për moshat 4 vjeç e lart.
Garancia e prodhuesit 1 vit.
EAN: 887961833607.
Ngjitu në Krye