Geomag Supercolor Panels 52pc Magnetic Building Set

L 3,200

Ndërtoni dhe luani me grupin e ndërtesave magnetike miqësore me mjedisin Geomag, i bërë duke përdorur plastikë 100% të ricikluar. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar lodra edukative për 2-vjeçarë ose lodra ndërtimi të vërtetuara nga STEM.org për fëmijët e moshës shkollore, Geomag ka lojën ideale të ndërtimit arsimor për ju.
Karakteristikat:
Lodrat e ndërtimit Geomag STEM dhe STEAM janë magnet për fëmijë! Pavarësisht nëse lojërat tona të ndërtimit janë magnet për të vegjlit apo lodra edukative për 8-vjeçarët, këto shkopinj, panele dhe topa magnetikë ofrojnë argëtim për të gjitha moshat.
Loja i lejon fëmijët dhe të rriturit të krijojnë dhe të mësojnë së bashku! Lojërat e thjeshta, të ndërlidhura me ndërtime magnetike Geomag janë lodra edukative që mësojnë konceptet STEM të magnetizmit, gjeometrisë, gravitetit dhe inxhinierisë.
Ky grup lodrash edukative miqësore me mjedisin është një grup ndërtimi magnetik 52 copë me 16 shufra/shkopinj magnetikë, 16 topa jomagnetikë, 20 panele dhe baza, dhe përfshin një kuti ruajtjeje portative.
Shënime dhe këshilla:
Rekomandohet për moshat 5 vjeç e lart.
Rrezik mbytjeje: Përmban pjesë të vogla.

L 3,200

Buy Now
Add to cart
Ngjitu në Krye