Geomag Pro-L Panels Magnetic Blocks 75pcs 00023

L 4,900

L 4,900

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

GEOMAG PRO-L ju lejon të ndërtoni struktura edhe më mbresëlënëse. I përshtatshëm për çdo moshë, nga 8 deri në 99 vjeç.
Karakteristikat e jashtëzakonshme të këtij produkti nënkuptojnë që ju mund të ndërtoni struktura të guximshme 
dhe të përfitoni plotësisht nga fuqia e magnetizmit.
Ngjitu në Krye