Geomag Mechanics Motion: Magnetic Gears Recycled – 160 Pieces

L 6,700

L 6,700

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

E bërë me plastikë të ricikluar, Mechanics Motion Magnetic Gears 160 copë është një zgjerim i Geomag Classic dhe përmirëson aktivitetin e lojës duke eksploruar si forcat mekanike ashtu edhe ato magnetike. Modelet mund të lëvizin ose me një shtytje manuale ose me një makinë magnetike.
Duke identifikuar dy polet magnetike (veri/jug), fëmijët mund të ndërtojnë modele funksionale në shumë forma dhe madhësi duke përdorur forcën e duhur magnetike për t'i mbajtur së bashku ose për t'i zmbrapsur për të aktivizuar lëvizjen. Ndërtoni modele të mahnitshme gjatë ndërtimit të kushinetave të topit dhe përdorni forcën zmbrapsëse të magneteve për të krijuar në mënyrë magjike lëvizje pa kontakt!
Lodrat dhe lojërat Geomag stimulojnë kreativitetin dhe arsyetimin logjik. Shumëllojshmëria e formave dhe transformimet e tyre bëjnë të mundur rinovimin e vazhdueshëm të strukturave. Imagjinata është gjithçka që nevojitet për të krijuar një kryevepër unike.

• Platformë konstruktive magnetike që kombinon magnetizmin me konstruksionin mekanik
• Ndërtoni lëvizjen dhe rrotullimin me reaksion zinxhir duke përdorur tërheqjen dhe zmbrapsjen magnetike
• Projektuar për të ndihmuar në stimulimin e krijimtarisë së fëmijëve duke lejuar mundësi të zgjeruara të lojës
• Promovon të mësuarit praktik dhe ofron një qasje krijuese për zgjidhjen e problemeve
• STEM.org i vërtetuar • Përfshin një kuti ruajtëse portative dhe broshurë udhëzimi
• Bërë me 80% plastikë të ricikluar
Ngjitu në Krye