Geomag Mechanics Magnetic Gears Recycled

L 4,150

L 4,150

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Lejojeni fëmijën tuaj të çlirojë kreativitetin e tij duke e lënë të ndërtojë struktura novatore me Setin e Ndërtimit Geomag Mechanics Motion Magnetic Gears 96 Piece. Një shtesë ideale për koleksionin e lodrave të të voglit tuaj, i ndihmon ata të zbulojnë dhe kuptojnë konceptet e reaksioneve zinxhirore dhe forcës së magnetizmit.
Karakteristikat kryesore
Përmban 96 pjesë të elementeve mekanike plastike, duke ofruar orë argëtimi dhe lojëra edukative
Kualifikohet në kategorinë STEM, duke ofruar një qasje ndërdisiplinore për të mësuarit
Përmban pjesë të rrotullueshme, duke i lejuar fëmijës tuaj të krijojë struktura të ndryshme
Përdor sistemin e ndërtimit mekanik dhe magnetik, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyer për prezantimin e koncepteve STEM
Stimulon të mësuarit shkencor dhe ndihmon fëmijën tuaj të zhvillojë imagjinatën dhe kuriozitetin e tij përmes shkencës së ndërtimit magnetik
Miqësore ndaj mjedisit, është bërë me plastikë të ricikluar
Ndërtimi cilësor i prodhuar në Zvicër përputhet me standardet më të rrepta evropiane dhe ndërkombëtare të sigurisë për të garantuar cilësi dhe siguri
E pershtatshme per moshat 7 vjec +
Ngjitu në Krye