Geomag Mechanics Elevator Circuit 207pc Building Set

L 5,650

L 5,650

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Të luash me Geomag do të thotë të njohësh dhe zotërosh forcat e padukshme të natyrës. Me ndihmën e magnetëve Geomag, do të mësoni të përdorni gravitetin për të kthyer motorin tuaj magjik, duke drejtuar sferat lart e poshtë në pistë, të gjitha të ndërtuara nga ju. Mblidhni linjën Mechanics Gravity dhe ligjet e fizikës nuk do të kenë më sekrete për ju!
Karakteristikat:
Lodrat e ndërtimit Geomag STEM dhe STEAM janë magnet për fëmijë! Pavarësisht nëse lojërat tona të ndërtimit janë magnet për të vegjlit apo lodra edukative për 8-vjeçarët, këto shkopinj, panele dhe topa magnetikë ofrojnë argëtim për të gjitha moshat.
Loja i lejon fëmijët dhe të rriturit të krijojnë dhe të mësojnë së bashku! Lojërat e thjeshta, të ndërlidhura me ndërtime magnetike Geomag janë lodra edukative që mësojnë konceptet STEM të magnetizmit, gjeometrisë, gravitetit dhe inxhinierisë.
Shënime dhe këshilla:
Rekomandohet për moshat 8 vjeç e lart.
Rrezik mbytjeje: Përmban pjesë të vogla.
Ngjitu në Krye