Geomag Magicube Printed Transport

L 1,600

L 1,600

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Transporti Magicube

Shikoni vogëlushin tuaj të ndërtojë dhe identifikojë automjetet e transportit duke përdorur Magicubes magnetike Geomag që janë krijuar në mënyrë unike për t'u lidhur nga të gjitha anët.

Kompleti i parë ndërtimor i një fëmije që do t'i mësojë gjithashtu të njohin një aeroplan, tren, anije, makinë policie, raketë dhe një balonë me ajër të nxehtë! Ose, krijoni automjetet e tyre të Transportit dhe jepini në jetë me Magicube.

Ky grup përmban 4 blloqe magnetike me gjashtë ide të ndryshme ndërtimi dhe karta detyrash me figura. Magicubes të certifikuar ndihmojnë në zhvillimin e kreativitetit, aftësive të shkëlqyera motorike, përveç stimulimit të lojës imagjinative dhe kuriozitetit përmes shkencës së ndërtimit magnetik.

* Blloqe magnetike që lidhen nga të gjitha anët pa polaritet
* Ndërtoni një aeroplan, tren, anije, makinë policie, raketë dhe një tullumbace me ajër të nxehtë
* Projektuar me kartat e detyrave me fotografi për udhëzim
* Ndihmon në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike
* lodra e certifikuar inkurajon zgjidhjen e problemeve
* Qëndrueshme dhe e lehtë për t'u pastruar
* Edukuese dhe stimuluese - Çdo vit, Geomag prezanton lodra të reja dhe inovative me bazë që argëtojnë, kënaqin dhe stimulojnë aftësitë mendore të reja dhe në rritje.
* Sigurimi i lojës së sigurt – Prodhimi i Geomag përputhet me standardet më rigoroze evropiane dhe ndërkombëtare të sigurisë.
* Lojërat Geomag prodhohen në përputhje me kriteret më rigoroze të cilësisë dhe sigurisë tipike për produktet zvicerane dhe prodhimi i tyre është në përputhje me standardet evropiane dhe amerikane të sigurisë.
* Linjat Geomag, fitues të çmimeve të shumta, ndihmojnë fëmijët e të gjitha moshave të zhvillojnë imagjinatën dhe kuriozitetin e tyre përmes shkencës së ndërtimit magnetik.
Ngjitu në Krye