Geomag Magicube Maths Building + Clips 55 pcs

L 3,600

L 3,600

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Ndërtesa e Matematikës Magicube

Shikoni fëmijën tuaj të mësojë dhe të fillojë të kuptojë numrat, simbolet dhe të ndërtojë ekuacionet e tyre të para matematikore.

Fëmijët do të kenë gjithashtu aftësinë për të ndërtuar forma të ndryshme, kombinime ngjyrash dhe struktura 3D duke përdorur Geomag Magicubes që janë krijuar në mënyrë unike për t'u lidhur nga të gjitha anët.

Ky grup përmban 10 blloqe magnetike dhe 45 kapëse jo magnetike. të vërtetuara, Magicubes ndihmojnë në zhvillimin e kreativitetit, aftësive të shkëlqyera motorike, përveç stimulimit të lojës imagjinative dhe kuriozitetit përmes shkencës së ndërtimit magnetik.

Ofroni qasje argëtuese për aktivitetet e mësimit të hershëm
Lejoni fëmijët të fitojnë rrjedhshmëri në aftësitë themelore matematikore
Inkurajon fëmijët të kërkojnë zgjidhje duke përdorur një qasje praktike ndaj të mësuarit
lodra e vërtetuar inkurajon zgjidhjen e problemeve
E qëndrueshme dhe e lehtë për t'u pastruar
Linja Ndërtimi i Matematikës me kuba magnetikë dhe kapëse ndihmon në forcimin e aftësive llogaritëse të hershme të fëmijëve, me njohjen e numrave dhe shumave të para. Broshura e përfshirë në paketë ofron shumë ide!
Ky grup përmban 10 kuba magnetikë Magicube dhe 45 kapëse që do ta shndërrojnë Magicube në vendin e duhur për të mësuar dhe përfshin një broshurë të ilustruar që përmban këshilla dhe shembuj
Lojërat Geomag prodhohen në përputhje me kriteret më rigoroze të cilësisë dhe sigurisë tipike për produktet zvicerane dhe prodhimi i tyre është në përputhje me standardet evropiane dhe amerikane të sigurisë.
Linjat Geomag, fitues të çmimeve të shumta, ndihmojnë fëmijët e të gjitha moshave të zhvillojnë imagjinatën dhe kuriozitetin e tyre përmes shkencës së ndërtimit magnetik.
Ngjitu në Krye