Geomag Classic 93pc Magnetic Building Set

L 5,800

L 5,800

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Ndërtoni dhe luani me grupin e ndërtesave magnetike miqësore me mjedisin Geomag, i bërë duke përdorur plastikë 100% të ricikluar.
Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar lodra edukative për 2-vjeçarë ose lodra ndërtimi të vërtetuara nga STEM.org për fëmijët e moshës shkollore,
Geomag ka lojën ideale të ndërtimit arsimor për ju.
Karakteristikat:
Lodrat e ndërtimit Geomag STEM dhe STEAM janë magnet për fëmijë!
Pavarësisht nëse lojërat tona të ndërtimit janë magnet për të vegjlit apo lodra edukative për 8-vjeçarët, këto shkopinj, panele dhe topa magnetikë ofrojnë argëtim për të gjitha moshat.
Loja i lejon fëmijët dhe të rriturit të krijojnë dhe të mësojnë së bashku! 
Lojërat e thjeshta, të ndërlidhura me ndërtime magnetike Geomag janë lodra edukative që mësojnë konceptet STEM të magnetizmit, gjeometrisë, gravitetit dhe inxhinierisë.
Ky komplet lodrash edukative miqësore me mjedisin është një grup 93 copë shkopinjsh/shufrash magnetike, panele dhe bazamentesh - i bërë duke përdorur 100% plastikë të ricikluar dhe përfshin një kuti ruajtjeje portative.
Shënime dhe këshilla:
Rekomandohet për moshat 3 vjeç e lart.
Rrezik mbytjeje: Përmban pjesë të vogla.
Ngjitu në Krye