Furçe per vaj dhe akrilik Van Gogh

L 1,100

Furçe per vaj dhe akrilik Van Gogh, Seria 306 Nr. 14

L 1,100

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Furçe per vaj dhe akrilik Van Gogh, Seria 306 Nr. 14

E krijuar me kujdes dhe e formuar me dorë, kjo furçë vaji dhe akrilike ka një tufë flokësh fleksibël, rezistente ndaj konsumit.

Ngjitu në Krye