Fibracolor Colormaxi Fiber Pen 12set

L 460

12 Colormax me jetëgjatësi të përshtatshme për fëmijë, 3+. I mbushur me bojë Super Washable me bazë uji që mund të hiqet nga lëkura me ujë dhe sapun.

L 460

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

12 Colormax me jetëgjatësi të përshtatshme për fëmijë, 3+. I mbushur me bojë Super Washable me bazë uji që mund të hiqet nga lëkura me ujë dhe sapun.

Ngjitu në Krye