Ecoiffier Abrick Camion dei Pompieri

L 2,000

L 2,000

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Ky garazh ka gjithçka që ju nevojitet për të mbushur me benzinë, për të zgjidhur problemet e një makine ose thjesht për të larë automjetin tuaj 
Ky komplet përmban 1 garazh të plotë me 1 rampë aksesi spirale 1 pikë karburanti 1 lavazh dhe 3 automjete me shasi dhe trup të këmbyeshëm 
Gama e Abrick përbëhet nga lodra të krijuara për fëmijë nga 18 muajsh për t'i ndihmuar ata të zhvillojnë aftësinë e tyre për të shpikur histori dhe për të ndërtuar botë. Është duke imituar të rriturit dhe
duke u argëtuar me lodra të ndryshme që fëmijët mësojnë të lundrojnë rreth botës rreth tyre, 
të zhvillojnë aftësitë dhe pasionet e tyre dhe të bëhen çdo ditë më e pavarur
Ngjitu në Krye