DINOSAUR SWAMP

L 2,150

L 2,150

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Rikrijo një peizazh Jurassic të frymëzuar nga Jurassic World 3 me shumë eksperimente shkencore dhe modele T-Rex dhe Triceratops!
 Këneta e dinosaurëve: Me niseshte misri dhe bojë, bëni një lëng jo njutonian për të mbushur të gjithë kënetën si në epokën e dinosaurëve!
 Përmbajtja: torfe dhe fara për mbjelljen e bimëve që do ta bëjnë peizazhin e gjelbër rreth kënetës edhe më realist, 
një model t-rex dhe një triceratops për shpikjen e tregimeve dhe manual të ilustruar të kompletit shkencor: 
një lojë shkencore që ndërthur paleontologjinë, kiminë dhe botanikën duke rikrijuar një mjedis fantastik në të cilin të zhytesh veten për të rizbuluar parahistorinë
Ngjitu në Krye