CRAZY CHIC – SPARKGLING NAILS

Nuk ka më sekrete për Nail Art! Gjithçka që ju nevojitet për thonjtë e dekoruar në mënyrë kreative dhe një manikyr perfekt!
 Ky komplet origjinal përfshin një makineri spërkatës me shkëlqim, një manikyr fantastik pa aceton dhe shumë shkëlqim me ngjyra... 
për thonjtë që janë gjithmonë perfekt! Stimuloni kreativitetin dhe imagjinatën e artistëve aspirues të thonjve!
Ngjitu në Krye