CRAZY CHIC – FASHION DESIGN

L 3,900

L 3,900

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Set fantastik i Design Children Fashion-Crazy Chic, me librin e ri të modës 
do të ndiheni se jeni në një studio autentike të modës ku do të krijoni koleksione ekskluzive.
Falë dërrasës së zezë dhe shumë moderne, stilistët aspirantë do të mund të mbulojnë lehtësisht propozimet e reja të modës të 4 Girls Crazy.
CaseDesign Children FashionPink përfshin një dërrasë të zezë me dritë për të vizatuar dizenjot tuaja, 
bojëra uji me ngjyra për ngjyrosjen e skicave, një fjongo qepëse, shabllone,
6 piskatore, një tabelë moddo me një gamë të gjerë ngjyrash, ngjitëse dhe aksesorë të ndryshëm.
Nxit kreativitetin dhe imagjinatën.
Ngjitu në Krye