Coding Lab – COKO Programmable Robot Crocodile

L 5,000

L 5,000

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Një krokodil i lezetshëm i programueshëm për të ndihmuar fëmijët të hedhin hapat e tyre të parë në universin e kodimit!
Me 15 karta kapacitative me drejtim që do të vendosen në shpinën e Coko-s për të krijuar sekuenca lëvizjesh, bëjeni atë të ecë dhe të lëvizë përreth.
Coko do të argëtojë fëmijët me efekte zanore qesharake. Ai mund të programohet të flejë, të notojë dhe të frikësohet.
Coko është në gjendje të njohë "ushqimin" magnetik dhe reagon kur i afrohet.
Me Coko fëmijët do të mësojnë nocionet bazë të programimit dhe robotikës edukative në një mënyrë të thjeshtë argëtuese, duke zhvilluar aftësinë për të kuptuar marrëdhëniet shkak-pasojë.
Stimulon zhvillimin e orientimit hapësinor dhe të mendimit logjik tek fëmijët.
Ngjitu në Krye