Clementoni Jurassic World 3 Ausgrabungs Set T Rex & Pteranodo

L 2,150

L 2,150

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Bota Jurasike 3
Zbuloni kohën e dinosaurëve
Kompletet Jurassic World janë aktiviteti i përsosur për paleontologët aspirues!
Të dy grupet e gërmimit dhe peizazhi i moçaleve ju ftojnë në një udhëtim emocionues në të kaluarën dhe e afrojnë fëmijën tuaj më afër epokës së dinosaurëve.
Lëreni eksploruesin tuaj të vogël të gërmojë për fosile dhe të mbledhë skelete të plota dinosaurësh ose të rikrijojë një peizazh mbresëlënës.
Ngjitu në Krye