Clementoni – Frozen 2 Magic Forest

L 2,500

L 2,500

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Një komplet i veçantë për të zbuluar botën magjepsëse të botanikës dhe për të kuptuar se si bimët rriten dhe jetojnë në një kopsht. Fëmijët do të argëtohen të mbjellin dhe të shikojnë bimët e tyre duke u rritur në një kopsht të mrekullueshëm në stilin e përsosur Frozen. Një lojë e krijuar për të zhvilluar kreativitetin, shkathtësinë dhe njohuritë e fëmijëve për botën e bimëve. Të rritesh është një lojë e mrekullueshme Clementoni filloi të ndihmojë fëmijët të mësojnë ndërsa argëtohen, duke nxitur rritjen e tyre duke përdorur gjuhën që ata njohin më mirë dhe atë që u vjen natyrshëm: duke luajtur.

Ngjitu në Krye