CLEMENTONI CRAZY CHIC TATTOO LAB

L 2,950

L 2,950

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Për adhuruesit e tatuazheve, 
një komplet super-cool ka mbërritur për të krijuar tatuazhe në modë me ngjyra të shkëlqyera.
 Falë stolit praktik të punës me shumë aksesorë, nuk ka qenë kurrë më e lehtë të lini imagjinatën dhe kreativitetin tuaj të ngrihet lart.
 Produkti përfshin shabllone, bojëra për trupin dhe shumë materiale të tjera për të krijuar tatuazhe unike dhe origjinale. 
E pershtatshme nga 6 vjec.
Ngjitu në Krye