Clementoni Crazy Chic – Hair straightener

L 2,000

L 2,000

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit


Bëhuni vetë një stilist flokësh me këtë 'drejtues' të veçantë që ju lejon të dekoroni flokët tuaj...
perfekt për të vazhduar me trendet e momentit! 
Vajzat mund të krijojnë nuancat më të bukura dhe tufat me ylber në flokët e tyre:
 thjesht vendosni një tabletë pluhur me ngjyrë në mbajtëse,
 vendosni një tufë flokësh në ndreqës dhe ngjyra u jepet flokëve tuaj për një rezultat perfekt!
 Përfshin një krehër, pasqyrë dhe aksesorë flokësh shumëngjyrësh për një pamje të vërtetë të Crazy Girl!
Ngjitu në Krye